Camping Giethoorn

Camping De Sloothaak is een knusse, rustige camping aan de dorpsgracht, midden in het oude centrum van het waterdorp Giethoorn. Door de bijzondere ligging op een schiereilandje aan het meer Het Bovenwijde, is er volop gelegenheid om te watersporten, te vissen, kanoën en te zwemmen.
/
[rev_slider giethoorncamping]
/
Passend bij de charme van dit Venetië van het Noorden, is de camping niet rechtstreeks per auto bereikbaar. Aan de rand van het dorp bevinden zich centrale parkeerplaatsen, zowel betaald op ca. 200m als onbetaald op ca. 500m. Bij het in- en uitchecken mag u de privéparkeerplaats van de camping gebruiken. Deze bevindt zich op ruim 100m. Bij de receptie staan bolderkarren voor u klaar die vrij gebruikt kunnen worden om de bagage te vervoeren tussen uw auto en het chalet.

De chalets staan op ruime staanplaatsen en hebben een eigen ligplaats voor de boot. Frisse, keurig onderhouden grasveldjes vormen de straatjes tussen de mobilehomes. Doordat de camping autovrij is, is er voor kinderen alle ruimte om te spelen en te voetballen.

Bij de entree van de camping vindt u het gezellige en gelijknamige café restaurant De Sloothaak waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee en een hapje eten. Ook worden er in het hoogseizoen verschillende activiteiten georganiseerd.

De camping biedt gratis wifi.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht bij de supermarkt aan de rand van Giethoorn of in een van de omringende dorpen of stadjes.