Last minute – Toscane

Boek nu van 11 tot 18 juni inclusief airco, fietsen, HD tv enzovoort van €399 voor €249,-

 


Uw Toscaanse droomvakantie beleeft u in Viaréggio. In deze sfeervolle badplaats staat uw chalet met airco voor u klaar op camping Paradiso. Vier uw vakantie met het comfort van een chalet, en het plezier van een prachtige camping.

Finn 001

In Viaréggio en de directe omgeving vindt u alles wat Toscane biedt: heuvelachtige landschappen met cipressen, prachtige steden en nostalgische dorpjes met smalle steegjes. Met prachtige stranden waar het van het vroege voorjaar tot het late najaar heerlijk toeven is.

Viaréggio ligt zo’n 18 km ten Noord-Westen van Pisa. Deze typisch Italiaanse kustplaats bereikt u eenvoudig met eigen vervoer (ca. 1300 km vanaf Utrecht), maar denkt u ook eens aan een voordelige vlucht met een low-cost vliegmaatschappij naar Pisa of Milaan.

De historische steden Lucca, Pisa, Florence en Sienna en pittoreske dorpjes als Volterra en San Gimignano zijn goed bereikbaar vanaf de camping. In het omringende natuurgebied kunt u heerlijk wandelen, fietsen en joggen. De mooiste 9-holes golfbaan van Italië – volgens Golf Magazine – ligt op een steenworp afstand in Tirrénia.

Kortom, wie kiest voor Viaréggio, kiest voor zon, zee, strand, sport, cultuur, natuur en zal ook op culinair gebied niets te kort komen.

Arrivederci!