Omgeving Toscane

Camping Paradiso ligt op ongeveer 2 km afstand van Viaréggio.
Het centrum kenmerkt zich door een mooie brede boulevard waar u ‘s avonds heerlijk kunt flaneren langs de vele winkels, en een hapje kunt eten bij een van de talrijke restaurants en bars.
/
[rev_slider toscaneomgeving]
/
Viaréggio staat bekend om het bouwen van luxe motorjachten, die u ruimschoots kunt bewonderen tijdens een bezoekje aan een van de jachthavens.

Op het brede zandstrand ter hoogte van Camping Paradiso kunt u kiezen voor betaald of vrij strand. Het betaalde strand is door gezellige strandtenten ingericht met parasols en (lig)stoelen, die u kunt huren. Het gratis strand leent zich prima voor zonnebaden, watersportactiviteiten als (kite)surfen, vliegeren, waterfietsen, etc.

Een pijnboombos scheidt de camping van het strand, dat u lopend in circa 20 minuten bereikt, of in circa 5 minuten op de fiets.
Ook kunt u gebruik maken van het campingbusje dat u (gratis) naar het strand brengt.

Vlakbij de camping bevindt zich een groot natuurgebied (Parco Naturale Migliarino – San Rossore – Massaciuccoli) met mooie routes om te wandelen, joggen of fietsen en een prachtig meer, het Lago di Massaciuccoli, ideaal voor mooie zeiltochten.

In Tirrénia (ongeveer een half uur met de auto) bevindt zich, volgens Golf Magazine, de mooiste 9-holes golfbaan van Italie.

Historische steden als Pisa, Sienna, Florence en Lucca en karakteristieke dorpjes als Volterra en San Gimignano mag u zeker niet missen, maar ook steden als Milaan, Venetië en Rome zijn in een dag te bezoeken.