Over HolidayPlaza

Wij zijn Sjoerd en Margreet Mook, en samen met onze tweeling Finn en Lotte heten wij u van harte welkom op onze website!

Ons avontuur met de verhuur van recreatie-objecten is in 2009 begonnen met de aanschaf van een prachtige vakantiebungalow in Balk (Friesland). Met de goede ervaringen die we daar met onze gasten opbouwden, groeide ons enthousiasme.

In 2010 kregen we de kans om comfortabele mobilehomes in Toscane (Italië) te kopen. De keuze was gauw gemaakt! Met veel plezier verhuren we ze sindsdien.
In het voorjaar van 2014 bracht een toevallige ontmoeting ons op het spoor van een luxe chalet met boot in Giethoorn, het Venetië van Nederland. Een schitterende aanvulling op ons vakantieaanbod. En in het najaar van 2014 volgde de aanschaf van chalets aan het Pusianomeer, vlak bij Como, in Noord-Italië.

Inmiddels hebben we de behoeften en wensen van onze gasten goed leren kennen. Elke locatie richten we zorgvuldig in, met een maximum aan comfort en passende faciliteiten.
Een goede service ontbreekt uiteraard niet. Om deze optimaal te houden, nodigen we u van harte uit met ons mee te denken en eventuele suggesties met ons te delen.

De vakantiemarkt heeft ons gegrepen en we hopen dat u ons enthousiasme deelt wanneer u het aanbod bekijkt. Voor vragen, opmerkingen en boekingen kunt u het contactformulier op deze website gebruiken. Of telefonisch via +31(0)6-54354986.

We verwelkomen u graag voor een ongedwongen, plezierige en ontspannen vakantie.