Parc de Kragge / Het Parc

Parc De Kragge is een knus Parc, direct gelegen in het oude centrum van het waterdorp Giethoorn, maar zodra u het Parc binnenkomt, bevindt u zich in een oase van rust! Door de bijzondere ligging op een schiereilandje aan het meer Het Bovenwijde, is er volop gelegenheid om te watersporten, te vissen, kanoën en te zwemmen.

Passend bij de charme van dit Venetië van het Noorden, bevindt het Parc zich op een eiland en is daarom niet tot voor de deur per auto bereikbaar. Aan de rand van het dorp bevinden zich centrale parkeerplaatsen, onbetaald op ca. 500m. Op het Parc staan bolderkarren voor u klaar die vrij gebruikt kunnen worden om de bagage te vervoeren tussen uw auto en het chalet.

De chalets staan op ruime staanplaatsen aan het water en hebben daar een eigen ligplaats voor de boot. Bij het meer is een keurig onderhouden grasveldje waar u ook gebruik van mag maken voor bijvoorbeeld vissport.

Voor de entree van het Parc vindt u het gezellige Italiaanse restaurant Fratelli waar u heerlijk kunt genieten van een kopje koffie of thee en een hapje eten.
Op het Parc ontvangt u meestal wifi.
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht bij de supermarkt aan de rand van Giethoorn of in een van de omringende dorpen of stadjes.